lördag 5 mars 2011

mmmm....det blev en jävla skiva!!!!

fyllde alldeles för många år igår.Blev uppvaktad tid: 06:01 med paket,tårta och en flicka vacker som en dag.Damen i fråga bar svarta stayups ,en liten men tillfredställande string,i ögonfallande fantastiska tuttar invirad i en knippe svarta kalasbalonge tillhörande partypipa!jo då jag har det bra... Svassade alldeles för många järn.diregerade på tok för många hansare.med andra ord en bra jävla födelsedagsskiva!!!.bloggeriet har varit knapert,har nämligen gjort smörgåstårta i 180 i två dagar.flott blev det.men att man inte är illa tilltagen är en underdrift.Veckan var snarlik en porrfilmsdebut i weird and bizzare kategorin.Vårkampanjn på Nk + födelsedagskalif smörgåstårta i tvådagarssviter.jo jobbat röven av mitt sammetsröda bakpaket.Har storknat två  dar i rad.
men igår var det trevligt,förutom att mina grund fuckers inte dök upp av olika anledningar var skivan en saga.Syrran,danne,vd.n,morsan,älsklingen,niklas o hanna,Deffandelux,Waltorance,sacha,bebbe bebelito, och mer därtill.fast J:W var en stjärna.Han löste först inte barnvakt men sedan då jävlar var det komando-fixat.som en maräng från BMW-ligan arbetar han snabbt o smidigt.Snabbt i lägenheten,rejäl grogg samt  mer rejäl smörgåstårtabit.Man såg att han njöt  kring munnen.Efter det en stadig grogg till och en "naggare" smörgåstårta till sedan ut var det dags att styra faderskapet vidare.
Overloaded med majonäsbaserade produkter i kombintion med ett ph7 -värde i kroppen samt ett promilletal av oväntade marginaler blev det som hastigast tack och adjö.. Löve you JW:)Dejan o gubbarna:tack som fan för igår!!!!!!!grymt uppstyrt.Veronica du var ju guld som vanligt.Alla andra tack som fan.ett noll Geske,Baron du e en kuk.kuk.
dagsläget=ok skall möta upp Ganslant snart och kanske få lite fason på herren!
jag o bästa värsta syssdah.

>:grattis på födelsedagen älskling!!!!!

3 kommentarer:

  1. Det var mig en text ruda.

    SvaraRadera
  2. Tack själv :-) skickar du upp lite smörgåstårta vetja :-).. Nick

    SvaraRadera
  3. Tack för igår! Kul att se dig firas av alla dina goa vänner.... och tack för den fantastiska smörgåstårtan! Kom på det för sent, satt på spårvagnen, men skulle bett om en bit till frukost.
    Kram kram puss puss

    SvaraRadera